"Förverkliga dina drömmar varje dag"

Dröm stort - lev stort

Mitt namn är Sanna och jag är en individ med mycket engagemang, energi och högt driv. Med ett stort intresse och passion för människor, entreprenörskap och affärsutveckling skapar jag den vardag jag vill själv vill leva. Jag strävar alltid framåt och har många projekt igång samtidigt. Min målsättning är att inspirera människor till att våga ta kontroll över sina liv samt fullfölja sina drömmar. Först då tror jag det är möjligt att leva ett lyckligt liv och att nå sin fulla potential både privat- och yrkesmässigt.

Kan jag kan du!

MIN STÖRSTA LÄRDOM 

ATT STANNA UPP OCH REFLEKTERA

"Det mesta är ännu gjort, underbara framtid  " -Ingvar Kamprad

Jag lever efter mottot att det mesta är ännu ogjort. Att utmana mina rädslor samt att våga mantra och ta mig an större utmaningar än vad jag någonsin kunnat ana driver mig framåt. Mitt brinnande intresse för människor, att inspirera, föreläsa och att förverkliga drömmar bidrog till att jag startade CV-SUCCÉ. Jag fullkomligt älskar känslan när jag ser andra människor vågar utmana sina rädslor för att skapa en bättre vardag. Att få möjligheten till att hjälpa människor för att nå sina visioner och målsättningar ger mig en pirrande känsla. Jag mår bäst när jag ser andra människor lyckas i livet, så enkelt är det. 

MÖT VARJE INDIVID MED 

ÖDMJUKHET & RESPEKT 

Be kind - always.

Alla bär på en ryggsäck packad med olika livserfarenheter, händelser och bakgrunder. Döm aldrig människan framför dig, du vet inte dess story, händelser, livssituation eller bakgrund. Le, ha ett öppet sinne och var snäll. Alltid!